Nutriční hodnoty (Polévka s mořskými plody a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 096 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 24,59 g |
– nasycené | 3,85 g |
– nenasycené | 20,57 g |
–– mononenasycené | 17,10 g |
–– polynenasycené | 3,47 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 26,68 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 66,24 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 cibule (větší šalotka) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 stoužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
malou zelenou papriku | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 menší rajčata (6 cherry) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
200 g 200 g mořských plodů | Oliheň | 200 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
400 ml 400 ml rybího nebo zeleninového vývaru | ||
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
těstoviny cca 100 g | Těstoviny pšeničné | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |