Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s mořskými plody a těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 096 kJ /
740 kcal
Bílkoviny43,20 g
– z toho živočišné bílkoviny32,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky24,59 g
– nasycené3,85 g
– nenasycené20,57 g
–– mononenasycené17,10 g
–– polynenasycené3,47 g
––– omega 30,22 g
Vláknina26,68 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy66,24 g
– cukry16,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 cibule (větší šalotka) Cibule čerstvá 70 g
2 2 stoužky česneku Česnek čerstvý 140 g
malou zelenou papriku Paprika zelená čerstvá
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 3 menší rajčata (6 cherry) Rajče červené čerstvé 180 g
200 g 200 g mořských plodů Oliheň 200 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
400 ml 400 ml rybího nebo zeleninového vývaru
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl dle chuti Sůl mořská
těstoviny cca 100 g Těstoviny pšeničné
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.