Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staropražské vepřové kotlety na zázvoru s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie851 kJ /
203 kcal
Bílkoviny0,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky16,70 g
– nasycené10,70 g
– nenasycené5,80 g
–– mononenasycené5,30 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,61 g
– cukry0,41 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
1 1 větší zelené jablko Jablko čerstvé
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.