Nutriční hodnoty (Staropražské vepřové kotlety na zázvoru s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 851 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 16,70 g |
– nasycené | 10,70 g |
– nenasycené | 5,80 g |
–– mononenasycené | 5,30 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,61 g |
– cukry | 0,41 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 větší zelené jablko | Jablko čerstvé | |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |