Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jabkové lasagne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 105 kJ / 1 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 68,62 g |
– nasycené | 39,07 g |
– nenasycené | 23,12 g |
–– mononenasycené | 19,22 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 28,86 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 576 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 221,30 g |
– cukry | 177,58 g |
––– laktóza | 47,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9-10 plátků 9-10 plátků lasagní (počet závisí na jejich velikosti) | Lasagne | |
6-8 6-8 jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
500 g 500 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
troška skořice | Skořice ceylonská |