Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jabkové lasagne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 105 kJ /
1 937 kcal
Bílkoviny94,14 g
– z toho živočišné bílkoviny84,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,85 g
Tuky68,62 g
– nasycené39,07 g
– nenasycené23,12 g
–– mononenasycené19,22 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,59 g
Vláknina28,86 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 576 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy221,30 g
– cukry177,58 g
––– laktóza47,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9-10 plátků 9-10 plátků lasagní (počet závisí na jejich velikosti) Lasagne
6-8 6-8 jablek Jablko čerstvé 1050 g
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
cukr dle chuti Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr dle chuti Cukr bílý
500 g 500 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr dle chuti Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
troška skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.