Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálsky králik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 458 kJ /
1 544 kcal
Bílkoviny11,27 g
– z toho živočišné bílkoviny7,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,88 g
Tuky153,91 g
– nasycené85,86 g
– nenasycené66,09 g
–– mononenasycené57,21 g
–– polynenasycené8,87 g
––– omega 30,51 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy26,03 g
– cukry13,26 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králík Králík
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
sůl Sůl mořská
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
petrželka Petržel nať čerstvá
250 ml 250 ml žampionů v konzervě Žampion zavařený
4 4 rajčata (1 konzerva celých loupaných rajčat) Rajče červené čerstvé 240 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.