Nutriční hodnoty (Provensálsky králik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 153,91 g |
– nasycené | 85,86 g |
– nenasycené | 66,09 g |
–– mononenasycené | 57,21 g |
–– polynenasycené | 8,87 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,03 g |
– cukry | 13,26 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
250 ml 250 ml žampionů v konzervě | Žampion zavařený | |
4 4 rajčata (1 konzerva celých loupaných rajčat) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |