Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 237 kJ /
2 447 kcal
Bílkoviny52,31 g
– z toho živočišné bílkoviny9,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,73 g
Tuky56,45 g
– nasycené24,26 g
– nenasycené27,82 g
–– mononenasycené21,16 g
–– polynenasycené6,65 g
––– omega 30,16 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,21 g
Sacharidy405,55 g
– cukry89,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
80 ml 80 ml červeného vína Víno červené suché 80 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 22.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
300 ml 300 ml hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 300 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu Bramborový škrob 22.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
sádlo s osmaženou cibulkou Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.