Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 107 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 92,30 g |
– nasycené | 60,61 g |
– nenasycené | 28,83 g |
–– mononenasycené | 25,90 g |
–– polynenasycené | 2,93 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 111,59 g |
– cukry | 18,59 g |
––– laktóza | 6,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
12 plátků 12 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
100 g 100 g sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
150 ml 150 ml 30% smetany ke šlehání (bez laktózy) | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská |