Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 107 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny38,01 g
– z toho živočišné bílkoviny25,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky92,30 g
– nasycené60,61 g
– nenasycené28,83 g
–– mononenasycené25,90 g
–– polynenasycené2,93 g
––– omega 30,84 g
Vláknina15,24 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,15 g
Sacharidy111,59 g
– cukry18,59 g
––– laktóza6,09 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová panenka Vepřová panenka
12 plátků 12 plátků anglické slaniny Anglická slanina
100 g 100 g sýru s modrou plísní Niva 50% t. v s. 100 g
4 lžíce 4 lžíce brusinkového kompotu Brusinky zavařené 60 g
sůl Sůl mořská
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
150 ml 150 ml 30% smetany ke šlehání (bez laktózy) Smetana kravská sladká 30% 150 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.