Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 532 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,38 g |
Tuky | 45,83 g |
– nasycené | 21,31 g |
– nenasycené | 23,67 g |
–– mononenasycené | 18,92 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 60,31 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 51,97 g |
– cukry | 29,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdíčko | Srdce vepřové | |
1 řapík 1 řapík řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g |
300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
několik kuliček kuliček pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |