Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 532 kJ /
844 kcal
Bílkoviny28,13 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,38 g
Tuky45,83 g
– nasycené21,31 g
– nenasycené23,67 g
–– mononenasycené18,92 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,05 g
Vláknina60,31 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,60 g
Sacharidy51,97 g
– cukry29,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdíčko Srdce vepřové
1 řapík 1 řapík řapíkatého celeru Celer řapíkatý 500 g
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
300 g 300 g brokolice Brokolice čerstvá 300 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
několik kuliček kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.