Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 727 kJ /
3 042 kcal
Bílkoviny128,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny128,83 g
Tuky51,25 g
– nasycené7,37 g
– nenasycené42,05 g
–– mononenasycené24,59 g
–– polynenasycené17,46 g
––– omega 30,69 g
Vláknina195,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,08 g
Sacharidy421,89 g
– cukry65,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžičky 1 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
300 ml 300 ml hrubého bulguru Pšeničný bulgur 300 g
1 konzerva 1 konzerva (400 g) nakrájených rajčat Rajče červené čerstvé 425 g
400 ml 400 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 400 ml
1 konzerva 1 konzerva (400 g) cizrny Cizrna 400 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý 1.666666716337204 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice (nemusí být) Kukuřice sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.