Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta s broskvovým kompotem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,41 g |
Tuky | 126,88 g |
– nasycené | 26,88 g |
– nenasycené | 81,44 g |
–– mononenasycené | 59,70 g |
–– polynenasycené | 21,74 g |
––– omega 3 | 5,32 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 249,30 g |
– cukry | 101,90 g |
––– laktóza | 14,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
400 g 400 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 400 g |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 broskvový kompot | Broskev zavařená |