Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 890 kJ /
3 559 kcal
Bílkoviny149,74 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,74 g
Tuky298,03 g
– nasycené77,50 g
– nenasycené156,75 g
–– mononenasycené127,75 g
–– polynenasycené29,01 g
––– omega 31,34 g
Vláknina13,24 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 616 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy34,38 g
– cukry8,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku s kůží bez kosti Vepřový bok 1000 g
4 4 fenykly Fenykl hlíza
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 hrsti 2 hrsti oliv Olivy čerstvé zralé
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
asi 4 snítky 4 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
200 ml 200 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.