Nutriční hodnoty (Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 890 kJ / 3 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 298,03 g |
– nasycené | 77,50 g |
– nenasycené | 156,75 g |
–– mononenasycené | 127,75 g |
–– polynenasycené | 29,01 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 34,38 g |
– cukry | 8,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku s kůží bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
4 4 fenykly | Fenykl hlíza | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 hrsti 2 hrsti oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
asi 4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |