Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané veganské tortilly s bazalkovým dipem (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie135 kJ /
32 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
bílá část pórku Pórek čerstvý
1 1 lilek Lilek čerstvý
rajče Rajče červené čerstvé
paprika Paprika bílá čerstvá
žampiony Žampion čerstvý
půl konzervy konzervy kukuřice Kukuřice sterilovaná
konzerva konzerva fazolí v rajském protlaku (bez cukru) Fazole v tomatové omáčce
česnek 2 stroužky 2 stroužky Česnek čerstvý 14 g
1 KL 1 KL kumínu (římský kmín)
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
5-6 ks 5-6 ks tortill, vhodných do SPLK (veganské s řepkovým nebo olivovým olejem)
vegan bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
PL PL sekané bazalky Bazalka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.