Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s fazolemi, zeleninou a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 987 kJ /
475 kcal
Bílkoviny14,81 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,48 g
Tuky6,93 g
– nasycené2,68 g
– nenasycené3,86 g
–– mononenasycené1,46 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,20 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy80,27 g
– cukry21,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olej (nebo lžíce sádla) Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 hrnek 1 hrnek mražené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice) Mrkev mražená
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
2 2 pikantní klobásy Klobása
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
500 ml 500 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 500 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.