Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s fazolemi, zeleninou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 987 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
Tuky | 6,93 g |
– nasycené | 2,68 g |
– nenasycené | 3,86 g |
–– mononenasycené | 1,46 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,27 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olej (nebo lžíce sádla) | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 hrnek 1 hrnek mražené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice) | Mrkev mražená | |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
2 2 pikantní klobásy | Klobása | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
500 ml 500 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |