Nutriční hodnoty (Pečené uzené koleno s bramborovou kaší a uzená polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 768 kJ / 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 59,28 g |
– nasycené | 28,88 g |
– nenasycené | 29,58 g |
–– mononenasycené | 25,26 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 23,17 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzené koleno | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 70 g 70 g špeku | Špek | 70 g |
hrst hrst nakrájené kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
lžíce lžíce studeného másla | Máslo kravské | |
kořenová zelenina (mrkev, petržel, kousek celerové bulvy) | Mrkev čerstvá | |
lžička lžička másla+ lžíce oleje | Olej řepkový | |
vývar z kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kus kus uzeného kolena | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
uvařené kroupy | Kroupy ječné | |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý |