Nutriční hodnoty (Vláčná maková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 495 kJ / 3 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,50 g |
Tuky | 170,69 g |
– nasycené | 17,53 g |
– nenasycené | 132,61 g |
–– mononenasycené | 62,60 g |
–– polynenasycené | 70,01 g |
––– omega 3 | 6,60 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 434,78 g |
– cukry | 180,48 g |
––– laktóza | 13,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
250-300 ml 250-300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 275 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
200 g 200 g mletého máku | Mák modrý mletý | 200 g |