Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý biskupský chlebíček podle Petulavas)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 103 kJ /
3 132 kcal
Bílkoviny60,59 g
– z toho živočišné bílkoviny42,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,23 g
Tuky181,94 g
– nasycené101,76 g
– nenasycené64,39 g
–– mononenasycené55,87 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 31,01 g
Vláknina47,90 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 624 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy289,03 g
– cukry141,23 g
––– laktóza10,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
150 g 150 g Bio špaldové celozrnné hladké mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 150 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva s vinným kamenem Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 100 g
100 g 100 g sušených brusinek Brusinky sušené 100 g
hrst hrst plátků mandlí Mandle loupané
50 g 50 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 50 g
50 ml 50 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
plátky mandlí Mandle loupané
ostružiny Ostružiny čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.