Nutriční hodnoty (Eintopf na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 603 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
Tuky | 5,69 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 4,52 g |
–– mononenasycené | 3,09 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 66,60 g |
– cukry | 16,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 700 g vepřové plece (měla jsem dva kusy po 350 g) | Vepřová plec | |
5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 stroužky česneku | ||
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
mořská sůl drcená | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3-4 snítky 3-4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 plechovka 1 plechovka černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ |