Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Eintopf na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 603 kJ /
383 kcal
Bílkoviny9,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,36 g
Tuky5,69 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené4,52 g
–– mononenasycené3,09 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,33 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy66,60 g
– cukry16,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 700 g vepřové plece (měla jsem dva kusy po 350 g) Vepřová plec
5 5 středních brambor Brambor zimní 250 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 stroužky česneku
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
mořská sůl drcená Sůl mořská
pepř Pepř černý
3-4 snítky 3-4 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 plechovka 1 plechovka černého piva Pivo tmavé 10ᵒ

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.