Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kokosový taro dezert s tapiokovými perlami (Dělená strava podle LK - Kytičky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 283 kJ /
785 kcal
Bílkoviny5,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky61,20 g
– nasycené53,20 g
– nenasycené3,96 g
–– mononenasycené3,40 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy53,10 g
– cukry49,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 l 1/4 l tapiokových perel (použila jsem červené, velikost S)
400 ml 400 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 400 ml
cca 500 g 500 g kořene taro (pro představu asi 4 střední brambory)
2-3 PL 2-3 PL fruktózy Fruktóza 37.5 g
pár kapek kapek vanilkového aroma (volitelné) Aroma vanilkové
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.