Nutriční hodnoty (Kokosový taro dezert s tapiokovými perlami (Dělená strava podle LK - Kytičky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 61,20 g |
– nasycené | 53,20 g |
– nenasycené | 3,96 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 53,10 g |
– cukry | 49,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 l 1/4 l tapiokových perel (použila jsem červené, velikost S) | ||
400 ml 400 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 400 ml |
cca 500 g 500 g kořene taro (pro představu asi 4 střední brambory) | ||
2-3 PL 2-3 PL fruktózy | Fruktóza | 37.5 g |
pár kapek kapek vanilkového aroma (volitelné) | Aroma vanilkové | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |