Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restované brambory s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 247 kJ /
776 kcal
Bílkoviny23,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,45 g
Tuky2,65 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené1,45 g
–– mononenasycené0,73 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,08 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy148,35 g
– cukry25,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
250 g 250 g fazolek Fazolky čerstvé 250 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.