Nutriční hodnoty (Restované brambory s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,45 g |
Tuky | 2,65 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 1,45 g |
–– mononenasycené | 0,73 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 148,35 g |
– cukry | 25,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |