Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec se zeleninou na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 859 kJ /
1 161 kcal
Bílkoviny120,86 g
– z toho živočišné bílkoviny101,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,26 g
Tuky37,65 g
– nasycené11,71 g
– nenasycené19,61 g
–– mononenasycené15,07 g
–– polynenasycené4,54 g
––– omega 30,49 g
Vláknina53,30 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,23 g
Sacharidy59,33 g
– cukry30,55 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
5 5 žampionů Žampion čerstvý
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička hnědého cukru Cukr třtinový 5 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar nebo voda Vývar hovězí
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
olej nebo sádlo Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.