Nutriční hodnoty (Mango řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 893 kJ / 4 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,63 g |
Tuky | 228,17 g |
– nasycené | 92,50 g |
– nenasycené | 124,58 g |
–– mononenasycené | 94,08 g |
–– polynenasycené | 30,50 g |
––– omega 3 | 8,51 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 567,28 g |
– cukry | 287,88 g |
––– laktóza | 17,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
1 1 kypřící prášek / půl sáčku | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa /2 lžíce | Kakao prášek | 75 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku oleje slunečnicového | Olej řepkový | 83.3333358168602 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkové esence / půl lžičky | Aroma vanilkové | 5 ml |
2 2 lžičky octa /1 lžička | Ocet lihový | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 zralé mango | Mango čerstvé | |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 sáček 1 sáček čirého dortového želé | Želatina cukrářská | |
1 lžička 1 lžička Tang mango (nápoj v prášku) | Mango čerstvé |