Nutriční hodnoty (Zelí s hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 115 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 37,22 g |
– nasycené | 17,57 g |
– nenasycené | 18,46 g |
–– mononenasycené | 14,82 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,80 g |
– cukry | 10,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 sáček 1 sáček kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
tymián, majoránka, červená paprika, mletý pepř, sůl | Sůl mořská | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |