Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátové šátečky s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 868 kJ /
1 642 kcal
Bílkoviny24,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky84,58 g
– nasycené48,54 g
– nenasycené28,01 g
–– mononenasycené23,95 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,47 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy184,72 g
– cukry13,22 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g batátu Batáty neloupané 180 g
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
90 g 90 g rozpuštěného másla Máslo kravské 90 g
1 1 velká lžíce bílého jogurtu (40 g) Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
švestková povidla Povidla

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.