Nutriční hodnoty (Batátové šátečky s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 868 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
Tuky | 84,58 g |
– nasycené | 48,54 g |
– nenasycené | 28,01 g |
–– mononenasycené | 23,95 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 184,72 g |
– cukry | 13,22 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g batátu | Batáty neloupané | 180 g |
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 100 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
90 g 90 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 90 g |
1 1 velká lžíce bílého jogurtu (40 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
švestková povidla | Povidla |