Nutriční hodnoty (Bramboráky s koprovým salátem z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 880 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,31 g |
Tuky | 1,68 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 31,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 188,25 g |
– cukry | 16,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 PL 1 PL hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
řepkový olej na smažení | Olej řepkový | |
2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
PL PL sekaného, nejlépe čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
vrchovatá KL KL fruktózy nebo jiného povoleného sladidla | Fruktóza | |
PL PL olivového nebo řepkového oleje |