Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráky s koprovým salátem z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 880 kJ /
927 kcal
Bílkoviny25,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,31 g
Tuky1,68 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,12 g
Vláknina31,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy188,25 g
– cukry16,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg syrových brambor Brambor zimní 1000 g
1 PL 1 PL hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
řepkový olej na smažení Olej řepkový
2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí Zelí bílé kvašené
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
cibule Cibule čerstvá
2 2 lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
PL PL sekaného, nejlépe čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
vrchovatá KL KL fruktózy nebo jiného povoleného sladidla Fruktóza
PL PL olivového nebo řepkového oleje

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.