Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z předem vařených brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie952 kJ /
227 kcal
Bílkoviny8,80 g
– z toho živočišné bílkoviny5,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky8,36 g
– nasycené5,11 g
– nenasycené2,82 g
–– mononenasycené2,06 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,15 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy27,62 g
– cukry3,90 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední brambory vařené ve slupce Brambor zimní 150 g
250-300 ml 250-300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 275 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce zakysané smetany 20% (podle chuti) Smetana kravská zakysaná 12% 37.5 ml
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce koření Kucharek bez konzervantů Kořenící směs sypká
1 lžíce 1 lžíce strouhaného sýra čedar Sýr kravský tvrdý 30% 15 g
1 lžíce 1 lžíce drobně nakrájené slaniny (nebo klobásky) Špek
1 1 zelená nať cibulky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.