Nutriční hodnoty (Špízová směs s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 204 kJ / 3 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 204,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,33 g |
Tuky | 228,70 g |
– nasycené | 100,67 g |
– nenasycené | 114,65 g |
–– mononenasycené | 95,03 g |
–– polynenasycené | 19,62 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 50,28 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 136,60 g |
– cukry | 44,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 kg 1 kg plecka | Vepřová plec | 1000 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 větší cibule (mohou být červené) | Cibule čerstvá | 140 g |
500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
1 1 klobása | Klobása | |
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
3 3 velké papriky nebo kapie | Paprika červená čerstvá | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření |