Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízová směs s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 204 kJ /
3 634 kcal
Bílkoviny236,83 g
– z toho živočišné bílkoviny204,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,33 g
Tuky228,70 g
– nasycené100,67 g
– nenasycené114,65 g
–– mononenasycené95,03 g
–– polynenasycené19,62 g
––– omega 30,44 g
Vláknina50,28 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 2,21 g
Sůl5,00 g
Sacharidy136,60 g
– cukry44,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 kg 1 kg plecka Vepřová plec 1000 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
2 2 větší cibule (mohou být červené) Cibule čerstvá 140 g
500 g 500 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 500 g
1 1 klobása Klobása
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
3 3 velké papriky nebo kapie Paprika červená čerstvá 450 g
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.