Nutriční hodnoty (Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 32,34 g |
– nasycené | 7,81 g |
– nenasycené | 16,31 g |
–– mononenasycené | 13,66 g |
–– polynenasycené | 2,66 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 6,93 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg směsi mletých mas | Vepřová kýta | 1000 g |
pálivá paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
pepř | Pepř černý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
200 g 200 g pařeného ovčího sýra, např. kaškavalu | ||
Podravka Ajvar jemný | Ajvar | |
pečená jižní zelenina atd. | Mrkev čerstvá |