Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terezčina 22)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 099 kJ /
7 911 kcal
Bílkoviny126,27 g
– z toho živočišné bílkoviny98,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,14 g
Tuky384,76 g
– nasycené223,65 g
– nenasycené139,76 g
–– mononenasycené123,64 g
–– polynenasycené16,12 g
––– omega 31,46 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,51 g
Sacharidy958,36 g
– cukry782,34 g
––– laktóza61,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
210 g 210 g krupicového cukru Cukr bílý 210 g
240 g 240 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
špetka špetka soli Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
350 g 350 g másla Máslo kravské 350 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
1 1 čokoládový pudink Puding v prášku
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
pár kapek kapek rumové tresti Aroma rumové
100 g 100 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
15 g 15 g tuku Margarín 15 g
50 g 50 g medu Med nepasterovaný 50 g
voda podle potřeby Voda
na posypání boků trochu strouhaných ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.