Nutriční hodnoty (Linecký ořechový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 861 kJ / 2 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 133,56 g |
– nasycené | 22,02 g |
– nenasycené | 98,00 g |
–– mononenasycené | 37,90 g |
–– polynenasycené | 60,10 g |
––– omega 3 | 8,53 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 189,80 g |
– cukry | 103,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
1 sklenice 1 sklenice zavařených jablek | Jablko čerstvé | |