Nutriční hodnoty (Barevný těstovinový salát II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 509 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 160,84 g |
– nasycené | 20,14 g |
– nenasycené | 126,59 g |
–– mononenasycené | 36,27 g |
–– polynenasycené | 90,32 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,30 g |
– cukry | 13,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 sáčku 1/2 sáčku bezlepkových těstovin Fusilli (cca 250 g) | Těstoviny rýžové | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
hrst hrst mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
1 sklenice 1 sklenice (225 ml) Majonéza klasik (použila jsem Hellmann's) | Majonéza | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý |