Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevný těstovinový salát II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 509 kJ /
1 556 kcal
Bílkoviny7,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,15 g
Tuky160,84 g
– nasycené20,14 g
– nenasycené126,59 g
–– mononenasycené36,27 g
–– polynenasycené90,32 g
––– omega 32,00 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,30 g
– cukry13,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 sáčku 1/2 sáčku bezlepkových těstovin Fusilli (cca 250 g) Těstoviny rýžové
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 4 cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g
hrst hrst mražené kukuřice Kukuřice mražená
1 sklenice 1 sklenice (225 ml) Majonéza klasik (použila jsem Hellmann's) Majonéza 200 g
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.