Nutriční hodnoty (Polévka z tuřínu a batátů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 205 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 242,00 g |
– cukry | 65,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg tuřínu | Tuřín čerstvý | 1000 g |
1 kg 1 kg batátů | Batáty neloupané | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
krutóny | Krutony | |
listy listy tuřínu - nasekané na ozdobu | Tuřín čerstvý |