Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z tuřínu a batátů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 205 kJ /
1 244 kcal
Bílkoviny31,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené1,20 g
– nenasycené1,60 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,80 g
Vláknina62,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy242,00 g
– cukry65,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg tuřínu Tuřín čerstvý 1000 g
1 kg 1 kg batátů Batáty neloupané 1000 g
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
krutóny Krutony
listy listy tuřínu - nasekané na ozdobu Tuřín čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.