Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený bulgur s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 323 kJ /
2 467 kcal
Bílkoviny102,48 g
– z toho živočišné bílkoviny39,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,66 g
Tuky84,67 g
– nasycené15,99 g
– nenasycené58,01 g
–– mononenasycené35,21 g
–– polynenasycené22,80 g
––– omega 32,26 g
Vláknina45,70 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 526 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy300,96 g
– cukry131,39 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g bulguru Pšeničný bulgur 170 g
sůl Sůl mořská
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g tofu Tofu natural 250 g
1/2 1/2 vanilkového pudinku Puding v prášku 20 g
100 g 100 g sušených švestek Švestky sušené 100 g
1 lžíce 1 lžíce mandlových plátků Mandle loupané 15 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
kurkuma Kurkuma mletá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 cl 2 cl oleje Olej řepkový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.