Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Debrecínská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 627 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny50,62 g
– z toho živočišné bílkoviny37,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,15 g
Tuky53,45 g
– nasycené31,42 g
– nenasycené21,54 g
–– mononenasycené7,84 g
–– polynenasycené13,70 g
––– omega 30,37 g
Vláknina20,13 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,40 g
Sacharidy98,08 g
– cukry28,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
5-6 nožiček 5-6 nožiček debrecínských párků Párek vepřový 220 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
250 g 250 g brambor Brambor zimní 250 g
1000 ml 1000 ml vývaru Vývar masový 1000 ml
pažitka nebo petrželka Pažitka čerstvá
2-3 hrsti 2-3 hrsti medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.