Nutriční hodnoty (Blesková krůtí játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 745 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 54,06 g |
– nasycené | 14,48 g |
– nenasycené | 31,81 g |
–– mononenasycené | 22,92 g |
–– polynenasycené | 8,89 g |
––– omega 3 | 2,16 g |
Vláknina | 11,32 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 635 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 52,70 g |
– cukry | 11,28 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích (kuřecích) jater | Játra vepřová | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce zeleného pepře (bez nálevu) | Pepř zelený | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
150 g 150 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |