Nutriční hodnoty (Bezlepkový pudinkový desert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 459 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 3,24 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 1,42 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 124,00 g |
– cukry | 84,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 středních sladkých jablek (měla jsem Rubín) | Jablko čerstvé | 900 g |
2 hrsti 2 hrsti bezlepkových piškotů | Piškoty bezlepkové | |
1 1 vanilkový pudink v prášku | Puding v prášku | 40 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
citron na pokapání a ozdobu | Citrón čerstvý |