Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový pudinkový desert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 459 kJ /
588 kcal
Bílkoviny3,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,76 g
Tuky3,24 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené1,42 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,24 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy124,00 g
– cukry84,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 středních sladkých jablek (měla jsem Rubín)  Jablko čerstvé 900 g
2 hrsti 2 hrsti bezlepkových piškotů Piškoty bezlepkové
1 1 vanilkový pudink v prášku Puding v prášku 40 g
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
1 1 smetana na šlehání Smetana kravská sladká 30%
citron na pokapání a ozdobu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.