Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie90 966 kJ /
21 741 kcal
Bílkoviny232,88 g
– z toho živočišné bílkoviny62,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny170,66 g
Tuky274,31 g
– nasycené64,18 g
– nenasycené165,00 g
–– mononenasycené82,42 g
–– polynenasycené82,58 g
––– omega 318,40 g
Vláknina985,05 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 1,85 g
Sůl1,76 g
Sacharidy4 092,75 g
– cukry3 677,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
citronová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
skořice mletá (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
3/4 3/4 prášku do pečiva (lze použít i prášek do perníku) Kypřící prášek 9 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 250 g jablek pokrájených na kostičky Jablko čerstvé 37500 g
cukr krupice (dle chuti) Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku (v prášku) Puding v prášku 15 g
citronová kůra (možno vynechat) Citronová kúra čerstvá
skořice mletá (možno vynechat) Skořice ceylonská mletá
drobenka na povrch Drobenka
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.