Nutriční hodnoty (Játrová paštika / sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 71 395 kJ / 17 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 103,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1 081,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 1 293,31 g |
– nasycené | 386,40 g |
– nenasycené | 887,94 g |
–– mononenasycené | 638,39 g |
–– polynenasycené | 249,55 g |
––– omega 3 | 2,06 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 11,46 g |
Sodík | 74,48 g |
Sůl | 184,50 g |
Sacharidy | 242,77 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4,5 kg 4,5 kg masa z vepřových hlav (vepřový lalok) | Vepřová hlava (jedlý podíl) | 4500 g |
1,5 kg 1,5 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1500 g |
3,5 l 3,5 l vývaru z masa (hlav, laloků) | Vývar masový | 3500 ml |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 30 g |
180 g 180 g soli | Sůl mořská | 180 g |
20 g 20 g černého mletého pepře | Pepř černý mletý | 20 g |
4 g 4 g muškátového ořechu | Muškátový oříšek | 4 g |
5 g 5 g mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
4 g 4 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 4 g |
12 g 12 g cukru moučka | Cukr bílý | 12 g |
160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |