Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika / sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie71 395 kJ /
17 064 kcal
Bílkoviny1 103,63 g
– z toho živočišné bílkoviny1 081,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,30 g
Tuky1 293,31 g
– nasycené386,40 g
– nenasycené887,94 g
–– mononenasycené638,39 g
–– polynenasycené249,55 g
––– omega 32,06 g
Vláknina29,30 g
Cholesterol 11,46 g
Sodík 74,48 g
Sůl184,50 g
Sacharidy242,77 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4,5 kg 4,5 kg masa z vepřových hlav (vepřový lalok) Vepřová hlava (jedlý podíl) 4500 g
1,5 kg 1,5 kg vepřových jater Játra vepřová 1500 g
3,5 l 3,5 l vývaru z masa (hlav, laloků) Vývar masový 3500 ml
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
2 lžíce 2 lžíce prolisovaného česneku Česnek čerstvý 30 g
180 g 180 g soli Sůl mořská 180 g
20 g 20 g černého mletého pepře Pepř černý mletý 20 g
4 g 4 g muškátového ořechu Muškátový oříšek 4 g
5 g 5 g mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
4 g 4 g mleté skořice Skořice ceylonská mletá 4 g
12 g 12 g cukru moučka Cukr bílý 12 g
160 g 160 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 160 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.