Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na mongolský způsob s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 026 kJ /
1 679 kcal
Bílkoviny149,11 g
– z toho živočišné bílkoviny139,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,31 g
Tuky49,99 g
– nasycené5,91 g
– nenasycené41,15 g
–– mononenasycené27,46 g
–– polynenasycené13,68 g
––– omega 33,91 g
Vláknina3,83 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 7,42 g
Sůl17,94 g
Sacharidy157,43 g
– cukry99,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsou Kuře prso 600 g
45 g 45 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 45 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
2 ČL 2 ČL protlačeného česneku Česnek čerstvý 20 g
1 ČL 1 ČL nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 10 g
1 ČL 1 ČL sezamového oleje (dá se nahradit semínky) Olej sezamový 10 ml
120 ml 120 ml sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 120 ml
80 ml 80 ml studené vody Voda 80 ml
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
3 3 nakrájené jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.