Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový čtyřpatrový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 311 kJ /
4 616 kcal
Bílkoviny112,53 g
– z toho živočišné bílkoviny64,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,50 g
Tuky241,15 g
– nasycené128,40 g
– nenasycené93,80 g
–– mononenasycené71,55 g
–– polynenasycené22,25 g
––– omega 33,16 g
Vláknina40,50 g
Cholesterol 1,87 g
Sodík 704 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy478,53 g
– cukry265,78 g
––– laktóza16,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
225 g 225 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 225 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
vanilka Vanilkové lusky
sůl Sůl mořská
25 g 25 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 25 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
25 g 25 g cukru Cukr bílý 25 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka z piškotů Strouhanka pšeničná
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
50 g 50 g mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 g 300 g kyselé smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
100 g 100 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 100 g
1 kg 1 kg rebarbory (očištěné, nakrájené na 1 cm kousky) Rebarbora čerstvá 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.