Nutriční hodnoty (Rebarborový čtyřpatrový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 311 kJ / 4 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,50 g |
Tuky | 241,15 g |
– nasycené | 128,40 g |
– nenasycené | 93,80 g |
–– mononenasycené | 71,55 g |
–– polynenasycené | 22,25 g |
––– omega 3 | 3,16 g |
Vláknina | 40,50 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 478,53 g |
– cukry | 265,78 g |
––– laktóza | 16,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
vanilka | Vanilkové lusky | |
sůl | Sůl mořská | |
25 g 25 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
25 g 25 g cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka z piškotů | Strouhanka pšeničná | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
300 g 300 g kyselé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
100 g 100 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
1 kg 1 kg rebarbory (očištěné, nakrájené na 1 cm kousky) | Rebarbora čerstvá | 1000 g |