Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 046 kJ /
5 030 kcal
Bílkoviny69,06 g
– z toho živočišné bílkoviny18,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,16 g
Tuky215,87 g
– nasycené66,28 g
– nenasycené139,29 g
–– mononenasycené102,25 g
–– polynenasycené37,04 g
––– omega 311,08 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 302 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy679,49 g
– cukry286,49 g
––– laktóza25,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnečky 2 hrnečky (vel.150 ml) polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrneček 1 hrneček krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
1 hrneček 1 hrneček mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vece
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu Rum 25.5 ml
1 1 pudink vanilkový za studena Puding v prášku 40 g
ovoce dle chuti (zde jahody a broskve kompot) Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.