Nutriční hodnoty (Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 046 kJ / 5 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,16 g |
Tuky | 215,87 g |
– nasycené | 66,28 g |
– nenasycené | 139,29 g |
–– mononenasycené | 102,25 g |
–– polynenasycené | 37,04 g |
––– omega 3 | 11,08 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 679,49 g |
– cukry | 286,49 g |
––– laktóza | 25,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnečky 2 hrnečky (vel.150 ml) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrneček 1 hrneček krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
1 hrneček 1 hrneček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vece | ||
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu | Rum | 25.5 ml |
1 1 pudink vanilkový za studena | Puding v prášku | 40 g |
ovoce dle chuti (zde jahody a broskve kompot) | Dužina broskve čerstvá |