Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký koláč jablečný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 139 kJ /
3 140 kcal
Bílkoviny66,41 g
– z toho živočišné bílkoviny5,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,80 g
Tuky12,81 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené6,89 g
–– mononenasycené1,69 g
–– polynenasycené5,20 g
––– omega 30,52 g
Vláknina15,99 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 192 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy681,88 g
– cukry308,75 g
––– laktóza8,09 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1 1 Hera Margarín
7 lžic 7 lžic moučkového cukru Cukr bílý 175 g
11 lžic 11 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 165 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
jablka nastrouhaná Jablko čerstvé
1 1 pudink Puding v prášku
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
skořice a rozinky podle chuti Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.