Nutriční hodnoty (Křehký koláč jablečný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 139 kJ / 3 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 12,81 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 1,69 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 15,99 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 681,88 g |
– cukry | 308,75 g |
––– laktóza | 8,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
1 1 Hera | Margarín | |
7 lžic 7 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 175 g |
11 lžic 11 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 165 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
jablka nastrouhaná | Jablko čerstvé | |
1 1 pudink | Puding v prášku | |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
skořice a rozinky podle chuti | Rozinky |