Nutriční hodnoty (Asijský pečený vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 26 197 kJ / 6 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 217,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,73 g |
Tuky | 522,14 g |
– nasycené | 129,65 g |
– nenasycené | 293,66 g |
–– mononenasycené | 221,92 g |
–– polynenasycené | 71,74 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 30,44 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 21,41 g |
Sůl | 49,24 g |
Sacharidy | 117,00 g |
– cukry | 52,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku s kůží | Vepřový bok | 1500 g |
300 ml 300 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 300 ml |
50 ml 50 ml sezamového oleje | Olej sezamový | 50 ml |
50 ml 50 ml rybí omáčky | Rybí omáčka | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce červené kari pasty | Curry pasta | 15 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
50 g 50 g zázvoru | Zázvor sušený | 50 g |
30 g 30 g medu | Med nepasterovaný | 30 g |
2 2 limetky | Limetka čerstvá | 160 g |
1 lžíce 1 lžíce olamylu | ||
jasmínová rýže (podle potřeby) | Rýže jasmínová natural | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
2 2 pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
koriandr (podle chuti) | Koriandr semena |