Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Asijský pečený vepřový bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie26 197 kJ /
6 261 kcal
Bílkoviny260,23 g
– z toho živočišné bílkoviny217,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,73 g
Tuky522,14 g
– nasycené129,65 g
– nenasycené293,66 g
–– mononenasycené221,92 g
–– polynenasycené71,74 g
––– omega 32,45 g
Vláknina30,44 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 21,41 g
Sůl49,24 g
Sacharidy117,00 g
– cukry52,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku s kůží Vepřový bok 1500 g
300 ml 300 ml sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 300 ml
50 ml 50 ml sezamového oleje Olej sezamový 50 ml
50 ml 50 ml rybí omáčky Rybí omáčka 50 ml
2 lžíce 2 lžíce sezamových semínek Sezam loupaný 30 g
1 lžíce 1 lžíce červené kari pasty Curry pasta 15 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
50 g 50 g zázvoru Zázvor sušený 50 g
30 g 30 g medu Med nepasterovaný 30 g
2 2 limetky Limetka čerstvá 160 g
1 lžíce 1 lžíce olamylu
jasmínová rýže (podle potřeby) Rýže jasmínová natural
sůl Sůl mořská
3 3 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
2 2 pak choi Zelí čínské čerstvé
300 g 300 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 300 g
slunečnicový olej Olej slunečnicový
koriandr (podle chuti) Koriandr semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.