Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrá drůbeží játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 976 kJ /
950 kcal
Bílkoviny90,58 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky42,43 g
– nasycené9,35 g
– nenasycené25,09 g
–– mononenasycené13,93 g
–– polynenasycené11,16 g
––– omega 30,47 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 2,50 g
Sodík 8,64 g
Sůl20,95 g
Sacharidy49,88 g
– cukry8,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžíce 1 lžíce majolky Majonéza 15 g
trochu trochu Maggi Polévkové koření tekuté
1 lžička 1 lžička sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 lžička 1 lžička worchestru Worcestrová omáčka 5 ml
lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.