Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na majoránce s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 252 kJ /
1 494 kcal
Bílkoviny206,48 g
– z toho živočišné bílkoviny203,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky63,30 g
– nasycené30,12 g
– nenasycené24,22 g
–– mononenasycené19,39 g
–– polynenasycené4,83 g
––– omega 30,80 g
Vláknina7,19 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 787 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy22,65 g
– cukry6,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg předního jehněčího masa (nebo skopového) Jehněčí kýta 1000 g
2 lžíce 2 lžíce másla pod zeleninu Mrkev čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce másla na jíšku Jíška máslová 22.5 ml
hladká mouka na jíšku Mouka pšeničná hladká
majoránka Majoránka sušená
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
na špičku nože na špičku nože papriku Paprika bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
vývar z kostí a odřezků masa Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.