Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Baudyho boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 574 kJ /
376 kcal
Bílkoviny14,92 g
– z toho živočišné bílkoviny1,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,56 g
Tuky4,01 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené1,92 g
–– mononenasycené0,59 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,01 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy56,34 g
– cukry25,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hlávkového zeli Zelí bílé čerstvé 300 g
80 g 80 g petržele Petržel kořenová čerstvá 80 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
5 5 cherry rajčat Rajčata cherry 150 g
80 g 80 g celeru Celer bulva čerstvá 80 g
3 3 bobkove listy Bobkový list sušený
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
7 kuliček 7 kuliček nového koření Nové koření
1 1 masový bujón Bujón hovězí 10 g
sádlo Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
červená řepa Červená řepa čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
Podravka, cukr, sójová omáčka, Maggi, worchester Worcestrová omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.