Nutriční hodnoty (Baudyho boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 574 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,56 g |
Tuky | 4,01 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 1,92 g |
–– mononenasycené | 0,59 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 56,34 g |
– cukry | 25,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlávkového zeli | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
80 g 80 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
80 g 80 g celeru | Celer bulva čerstvá | 80 g |
3 3 bobkove listy | Bobkový list sušený | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
7 kuliček 7 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 1 masový bujón | Bujón hovězí | 10 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
Podravka, cukr, sójová omáčka, Maggi, worchester | Worcestrová omáčka |