Nutriční hodnoty (Frankfurtský kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 161 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,96 g |
Tuky | 109,74 g |
– nasycené | 45,11 g |
– nenasycené | 58,51 g |
–– mononenasycené | 40,16 g |
–– polynenasycené | 18,36 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 167,00 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
mleté maso 500 g 500 g | Vepřový ořez | 500 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
párky 4 nožičky 4 nožičky | Párek vepřový | 160 g |
těstoviny 200 g 200 g | Těstoviny pšeničné | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
pažitka nebo petrželka na ozdobu | Pažitka čerstvá | |
voda | Voda | |
na zjemnění máslo nebo smetana | Máslo kravské |