Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtský kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 161 kJ /
2 190 kcal
Bílkoviny128,36 g
– z toho živočišné bílkoviny102,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,96 g
Tuky109,74 g
– nasycené45,11 g
– nenasycené58,51 g
–– mononenasycené40,16 g
–– polynenasycené18,36 g
––– omega 30,55 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,70 g
Sacharidy167,00 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
mleté maso 500 g 500 g Vepřový ořez 500 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
párky 4 nožičky 4 nožičky Párek vepřový 160 g
těstoviny 200 g 200 g Těstoviny pšeničné 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%
pažitka nebo petrželka na ozdobu Pažitka čerstvá
voda Voda
na zjemnění máslo nebo smetana Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.