Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 062 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,20 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
3 3 hrubší plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
slanina | Špek | |
koření | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |