Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 062 kJ /
254 kcal
Bílkoviny6,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,54 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,20 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
3 3 hrubší plátky vepřového masa Vepřová kýta
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
plátkový sýr Sýr kravský tvrdý 30%
slanina Špek
koření Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.