Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s pappardelle a hříbky na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 287 kJ /
1 742 kcal
Bílkoviny27,31 g
– z toho živočišné bílkoviny15,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,08 g
Tuky137,49 g
– nasycené65,93 g
– nenasycené66,00 g
–– mononenasycené55,77 g
–– polynenasycené10,23 g
––– omega 31,21 g
Vláknina3,98 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 964 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy84,53 g
– cukry11,54 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová panenka cca 400-450 g Vepřová panenka
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 šalotku Šalotka čerstvá
80 ml 80 ml bílého vína Víno bílé suché 80 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
špetku špetku sušených bylinek (tymián, rozmarýn) Petržel nať sušená
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
houbové koření dle chuti Pepř černý
pappardelle / široké nudle, čerstvé domácí nebo koupené Těstoviny pšeničné
100 g 100 g hladké mouky (semola) Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.