Nutriční hodnoty (Fenyklovo-celerové pyré se zastřeným vejcem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 373 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 34,52 g |
– nasycené | 16,04 g |
– nenasycené | 13,10 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 580 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 37,68 g |
– cukry | 5,88 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
půl bulvy bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | |
plátek plátek z bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
100 ml 100 ml smetany (nebo mléka) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
ocet | Ocet lihový | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny / nemusí být | Anglická slanina |