Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklovo-celerové pyré se zastřeným vejcem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 373 kJ /
567 kcal
Bílkoviny24,23 g
– z toho živočišné bílkoviny20,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky34,52 g
– nasycené16,04 g
– nenasycené13,10 g
–– mononenasycené11,20 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,21 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 580 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy37,68 g
– cukry5,88 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
půl bulvy bulvy fenyklu Fenykl hlíza
plátek plátek z bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
100 ml 100 ml smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl dle chuti Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
ocet Ocet lihový
4 plátky 4 plátky anglické slaniny / nemusí být Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.