Nutriční hodnoty (Bylinková panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 23,85 g |
– nasycené | 4,42 g |
– nenasycené | 19,39 g |
–– mononenasycené | 16,22 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,79 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks (600 g) vepřové panenky | Vepřová panenka | |
1 PL 1 PL sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 PL 1 PL sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
1 PL 1 PL sušeného tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |