Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v cikánské omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 264 kJ /
541 kcal
Bílkoviny8,72 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,72 g
Tuky35,80 g
– nasycené16,12 g
– nenasycené19,11 g
–– mononenasycené14,49 g
–– polynenasycené4,62 g
––– omega 30,04 g
Vláknina14,06 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy41,32 g
– cukry22,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřového masa (panenky, kýty, pečeně) Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
20 g 20 g špeku Špek 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 paprika bílá Paprika bílá čerstvá
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 chilli nebo feferonka Chilli paprička sušená
3 lžičky 3 lžičky mleté maďarské papriky Paprika sladká 15 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
vývar na podlévání Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.