Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v cikánské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 264 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,72 g |
Tuky | 35,80 g |
– nasycené | 16,12 g |
– nenasycené | 19,11 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 4,62 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 14,06 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 41,32 g |
– cukry | 22,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřového masa (panenky, kýty, pečeně) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
20 g 20 g špeku | Špek | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 paprika bílá | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 chilli nebo feferonka | Chilli paprička sušená | |
3 lžičky 3 lžičky mleté maďarské papriky | Paprika sladká | 15 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
vývar na podlévání | Vývar masový |